20.000 Ft feletti vásárlás esetén, INGYENES szállítás !

Kérdése van? Hívjon minket! +36300867711
Megtalál minket Szombathely Nagy László utca 18-ban

Masszázs és Access szolgáltatások

Access Test kezelés

Lackó
Access Test kezelés

Mi a tested képessége? Megengednéd neki, hogy rendbe hozza önmagát? 

Az Access MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) testkezelés egy energetikai módszer, amelynek célja a test immunrendszerének erősítése és a sejtek regenerálódásának támogatása. A kezelés során a terapeuta finoman érinti és aktiválja a test különböző pontjait, hogy segítsen a testnek megszabadulni a korlátozó energiáktól és blokkoktól.

Az Access MTVSS kezelés segíthet a test vitalitásának növelésében, az egészségügyi problémák kezelésében, a gyógyulási folyamatok felgyorsításában, valamint az általános jó közérzet és testi-lelki egyensúly megteremtésében. A kezelés során gyakran tapasztalható a test könnyedsége, a fájdalom csökkenése és a stressz oldása.

Az Access MTVSS kezelés bárkinek ajánlott, aki szeretné támogatni a testét az egészségének megőrzésében vagy gyógyulásában. 

MTVSS (MTVSS = Molecular Terminal Valence Sloughing System) – Test helyreállítása, DNS regeneráló és immunerősítő testkezelés

Mi a tested képessége? Megengednéd neki, hogy rendbe hozza önmagát?

Az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban felhasználható processz. Felerősíti az immunrendszert, beindítja a test öngyógyító képességét betegségeknél, hogy az immunrendszer erősítésével legyőzhesse a betegséget. Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson. (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek.) RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít.

Bejelentkezés.: 

Telefonon +36300867711
Messenger üzenetben.: MaLa Lélekharang Facebook oldalán https://www.facebook.com/profile.php?id=61555388492758

Címünk 9700 Szombathely Nagy László utca 18