20.000 Ft feletti vásárlás esetén, INGYENES szállítás !

Kérdése van? Hívjon minket! +36300867711
Megtalál minket Szombathely Nagy László utca 18-ban

Masszázs és Access szolgáltatások

Klinikai Masszázs

Klinikai Masszázs

Bejelentkezés.: 

Telefonon, Whatsup üzenetben +36300867711
Messenger üzenetben.: MaLa Lélekharang Facebook oldalán https://www.facebook.com/profile.php?id=61555388492758

Címünk 9700 Szombathely Nagy László utca 18

A klinikai masszázs terápiás céllal alkalmazott, speciális mozdulatsorból álló fogásai a jobbulást szolgálják. Helyileg fokozza a keringést, ezáltal nő a vénás visszaáramlás, ami csökkenti a szív terhelését. A keringésjavulás következtében jobbá válik az izmok vérellátása és fokozódik a bőr rugalmassága. Az izomlazító, fájdalommérséklő.

Mit jelent az, hogy klinikai masszázs, miben más mint a többi masszázs?

A legrövidebben úgy írhatnám le, hogy “A közvetlen szövetkezelés művészete: párbeszéd a szövetekkel”.

A szövetkezelés művészetének a kulcsa az érzékelő tapintás. A terapeuta beméri a szövet válaszkészségét és ennek megfelelően alkalmazza a nyomást. Ezt a szövettel szembeni “odafigyelő” érzékenységet találóan nevezhetjük “párbeszédnek a szövettel”, mivel a terapeuta tapintás útján “megtárgyalja” a szövettel, hogy milyen mértékű nyomás szükséges az ellazulás eléréséhez.

Amivel mi Klinikai masszázs terapeuták foglalkozunk az a tartósan vagy kórosan megrövidült izomszövet: más szavakkal az olyan izomszövet, ami megrövidült (mégpedig nagy valószínűséggel védekező céllal) és így képtelen munkát végezni, és ellen áll a nyújtásnak.

A megrövidült izomszövet nem képes munkát végezni. Az izomszövet az összehúzódás révén végzi a munkáját, tehát nem tud tovább dolgozni, ha megrövidül.
Különösen ajánlott ülő munkát végzőknek!

50perc 9.900Ft