20.000 Ft feletti vásárlás esetén, INGYENES szállítás !

Kérdése van? Hívjon minket! +36300867711
Megtalál minket Szombathely Nagy László utca 18-ban

Masszázs és Access szolgáltatások

Lágy Csontkovácsolás

Lágy Csontkovácsolás

Bejelentkezés.: 

Telefonon, Whatsup üzenetben +36300867711
Messenger üzenetben.: MaLa Lélekharang Facebook oldalán https://www.facebook.com/profile.php?id=61555388492758

Címünk 9700 Szombathely Nagy László utca 18

Rengetegen szenvednek erős háttáji panaszok miatt, amit akár egy klasszikus masszázs már nem tud teljes mértékben megoldani, és ennek lehet segítségére. A lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk, ezek beszűkült mozgástartományait szélesítjük ki, lassú, nyújtó technikával hasonlóan a gyógytornászok munkájához. Segítségével fájdalommentesen megszüntethetőek ezek a tünetek. A módszer alapja az izmok és az ínak lazítása, nyújtása és a gerinc kimozgatása. Tehát ebből is látszik, hogy ez a kezelés nem összekeverendő a klasszikusnak számító csontkovácsolással.

Fájdalmas a lágy csontkovácsolás?

NEM egy csontkovács, aki jól végzi a munkáját soha nem okoz fájdalmat mivel a lágy csontkovácsolás még kíméletesebb módszer, így garantálom, hogy nem fogok fájdalmat okozni.

Miért alakulnak ki fájdalmak?

A legtöbb esetben a helytelen életmód és a mozgásszegény életforma szokott problémát okozni. Mozgás hiányában az ízületek és az izmok meg tudnak keményedni később pedig akár össze is tudnak csomósodni.

Milyen tünetek esetén javasolt a kezelés?

Derék, csigolya, keresztcsonti fájdalmak enyhítése, “becsípődések” megszüntetése
Gerinc eredetű szervi problémák megelőzése, kezelése Izmok, csontok, kis és nagy ízületek sérülése vagy kóros működészavara
Tartási problémák, gerincferdülés, lúdtalp, teniszkönyök, golfkönyök.

11.000Ft / alkalom